Despre mine

Buna,

Sunt Nicoleta Ciora si sunt pasionata de design-ul prezentarilor.

Aceasta pasiune a luat nastere cu ani in urma cand am devenit trainer in cadrul unei multinationale in care continui sa lucrez.

Cred in puterea prezentarilor de a schimba starea audientei si a de a te ajuta sa livrezi mesajul dorit.

Am obtinut in 2015 certificarea CDOL (Certified in Designing Online Learning), care a contribuit la acumularea de informatii pentru design-ul prezentarilor.

Imi place sa cercetez noi metode de design pentru prezentari si totodata sa ascult parerea audientei.

Am inceput o cercetare in cadrul studentiilor care m-au ajutat sa inteleg puterea prezentarilor in cadrul cursurilor universitare si care a contribuit la livrarea unei sesiuni de Presentation Design pentru profesorii din cadrul mai multor universitati din Romania.

Daca esti interesat(a) sa afli cum poti sa-ti creezi o prezentare de impact pentru domeniul in care lucrezi, te invit sa vizitezi sectiunea de resurse gratuite unde gasesti articole scrise de mine pe acest subiect. Mai mult, te invit sa vezi prezentarile realizate de mine in sectiunea Portofoliu.

Daca ai nevoie sa-ti duci prezentarea la urmatorul nivel te invit sa ma contactezi.

Intre timp, te invit sa te inscrii la Ideea Presentation Designprin care vei primi saptamanal un email cu idei si sfaturi utile legate de crearea prezentarilor.
Ma poti contacta la nicoleta@presentationdesign.ro
Cu drag,
Nicoleta
11958234_1603431606590767_2618507166882328134_o
Testimoniale
“Nicoleta este unul dintre cei mai buni profesionisti in “train the trainers” si in consultanta legata de “Captarea atentiei si designul prezentarilor”.
Cred ca cel mai bun argument este faptul ca a reusit sa capteze atentia unui grup de peste 40 de cadre didactice (de la asistent la profesor universitar) din Romania si Republica Moldova cu varste intre 28 si 70 de ani in cadrul unei intalniri a membrilor Societatii Romane de Analiza Economico-Financiara (SRAEF).

Va imaginti ca nu e usor lucru sa captezi atentia unui grup atat de eterogen si de experimentat in training si sa adaugi valoare pentru fiecare dintre acestia.

O recomand pe Nicoleta pentru capacitatea de a adauga valoare intr-un domeniu in care avem atata nevoie, aceasta in conditiile in care intervalul mediu in care suntem atenti la ceva a scazut conform unor statistici americane de la 12 secunde (cat era estimat in 2000), la doar opt secunde. Nu intamplator Youtube are lungimea maxima admisa a spoturilor de sapte secunde.

Asa ca, daca aveti de gand sa nu fiti doar un “predicator in desert”, merita sa investiti intr-un traing oferit de unul dintre cei mai buni traineri din Romania.”
Prof. univ. dr. Ion Anghel – Presedintele Societatii Romane de Analiza Economico-Financiara

 

“De fiecare data cand incepe coordinarea unui curs sau program de cursuri in cadrul Bugetarii Veseli, pentru profesori, emotiile incep sa isi faca de cap.
Si nu pentru ca lucrurile nu ar putea sa mearga bine, sau pentru ca informatia nu este una inovatoare si utila, ci pentru ca statutul de profesor apare in ochii mei ca fiind unul ce exprima perfectionism, cunostinte puternice, stapanire de sine, impunere prin model si admiratie.
Si cred ca asta se aplica oricui vine in fata profesorilor si ii invata ceva. Si cred ca e normal, pentru ca toti am avut un profesor in scoala ce l-am pus pe un piedestal.
Insa tind sa cred ca situatia a stat altfel in cadrul cursului sustinut de Nicoleta Ciora, Captarea atentiei si designul prezentarilor. Cred ca situatia a fost inversata aici deoarece profesorii au fost acei mici invatacei, iar Nicoleta a fost “profesorul” ce a inspirit profesionalism, eleganta, cursivitate, expertiza.
Sunt sigura ca pentru multi dintre noi poate parea destul de simplu procesul de a crea o prezentare, insa niciodata nu trebuie subestimata atentia la detalii.
Cursul a fost plin de sfaturi cheie ce te pot ajuta in orice stadiu al realizariii unei prezentari.
M-a bucurat sa observ receptivitatea profesorilor si constanta nevoie de invatare pe acest topic.
Asa ca daca va pregatiti pentru sustinerea unei prezentari si credeti ca e gata 110%, vorbiti cu Nicoleta si va fi gata 120%”

Cristina Dogaru – Asociatia Bugetarii Veseli