Ai vazut slide-uri in Power Point pe care nu stiai daca sa le citesti pentru ca scria foarte mult pe ele sau sa asculti prezentatorul?

De multe ori poate si tu ai fost nevoit(a) sa creezi astfel de slide-uri pentru ca era nevoie sa prezinti foarte multa informatie.

Astazi, iti prezint un nou mod de a face prezentari prin intermediul prezentarii de tip “Slidedoc” creat de Nancy Duarte.

Ce este Slidedoc?

Slidedoc este un slide in Power Point in care sunt combinate elementele vizuale si cuvinte care sa sustina o idee principala. Este combinatia perfecta intre un document Word si o prezentare Power Point. Scopul lor este sa fie printate si distribuite audientei, care totodata poate sa inteleaga informatia fara ajutorul unui prezentator.

Ce contine un Slidedoc?
Un “Slidedoc” contine propozitii intregi, grafice, diagrame, tabele etc.

Cum ma poate ajuta un Slidedoc?

Daca ai foarte multe informatii de livrat poti sa le adaugi intr-un Slidedoc si astfel audienta poate sa parcuga totul mai usor. Audienta percepe mai usor informatia daca este impartita in module mai mici. Totodata poti sa oferi audientei posibilitatea sa parcuga informatia in ritmul lor, utilizand un Slidedoc.

Putem sa folosim un Slidedoc pentru cercetare, studii de caz, rapoarte, strategii, intalniri cu echipa,etc.
Mai jos si un exemplu de un grafic si transformarea lui in Slidedoc:
slidedoc - nancy duarte
Iti doresc prezentari reusite! :)